Mer enn bare transport – Vi skaper forbindelser

Lang erfaring innen logistikk

Velkommen til Mann&Bil, der vår lidenskap for utmerket service driver oss hver dag. Fra nøye planlagte flytteprosesser til skreddersydde transportløsninger, står vi klare til å møte dine behov med ekspertise, omsorg, og integritet.

Ditt personlige transportfirma

Vi elsker å flytte!

Min bedrift er bygget opp rundt ordet godhet. Dette sier grunnleggeren av Mann&Bil, Marian Nielsen Cobzaru. Med solid teknisk utdannelse fra København og lang erfaring fra flyttebransjen, vil han gi folk alt som behøves i en flytteprosess. Foruten selve flyttingen, tilbyr byrået også utvask, renhold, lagring, mellomlagring og spesialtransport.

Vi i Mann&Bil ønsker å sette et personlig preg på flytteprosessen. Vi tar dine behov på alvor, hjelper deg i ditt kaos og får fram den gode følelsen, slik at du skal ha en fin dag mens vi gjør jobben for deg, og før vi forsvinner setter vi igjen en hyggelig overraskelse ved utgangsdøren. Det føles godt!

Ditt personlige transportfirma

Vår reise

Vår grunnlegger startet reisen med en solid utdannelse innenfor transport og logistikk fra København, bevæpnet med en dyp forståelse av bransjens dynamikk og en brennende lidenskap for å møte og overgå kundenes forventninger. Denne kunnskapen og innsikten dannet grunnlaget for Mann&Bil – et selskap som er bygget på prinsippet om at en avtale er en avtale, og at tillit er kjernen i alle våre tjenester.

Hos Mann&Bil står vi fast ved vårt løfte om pålitelighet og punktlighet. Vi vet at når det kommer til flytting og transport, er tiden essensiell. Derfor har vi forpliktet oss til å sikre at dine eiendeler kommer til tiden, hver gang. Vår reise har vært drevet av ønsket om å tilby en tjeneste som ikke bare forstår kundenes behov, men som også aktivt arbeider for å gjøre flytteprosessen så sømløs og stressfri som mulig.

Gjennom årene har vi kontinuerlig forbedret og tilpasset våre tjenester for å møte de skiftende kravene i markedet, alltid med kundens beste interesse i fokus. Fra de tidlige dagene av enmannsoperasjoner til det voksende, dedikerte teamet vi er i dag, har hver skritt i vår reise vært preget av en urokkelig tro på kvalitet, integritet og ansvarlighet.

Vår reise er langt fra over. Med hvert oppdrag vi utfører, lærer vi, vokser vi, og streber etter å sette en ny standard for transport og flyttetjenester. La Mann&Bil være din partner i flytting og transport – fordi hos oss, er en avtale ikke bare en avtale; det er et løfte om eksepsjonell service.

Ditt personlige transportfirma

Vår Misjon og Visjon

Misjon: Vår misjon er å revolusjonere transportindustrien ved å tilby enkle, effektive og miljøvennlige transportløsninger. Hos Mann&Bil tror vi på å gjøre hver transportopplevelse sømløs for våre kunder, ved å integrere bærekraftige praksiser som står i sentrum av alt vi gjør. Vi er forpliktet til å levere høy kvalitet og pålitelighet i hver tjeneste, hvor integriteten av «en avtale er en avtale» danner grunnlaget for vår virksomhet.

Visjon: Vår visjon er å være ledende innen transport og logistikk ved å sette nye standarder for service, bærekraft og kundetilfredshet. Vi ser for oss en fremtid hvor transport ikke bare er enkel og effektiv, men også bidrar positivt til miljøet. Ved å investere i innovative løsninger og vedvarende forbedringer, sikter Mann&Bil mot å transformere transportsektoren, slik at når du bestiller en tjeneste hos oss, vet du at du velger en partner som verdsetter din tid, dine behov, og planeten vår.

Møt våre eksperter

Introduser nøkkelpersonene i Mann&Bil med korte biografier og bilder. Dette kan inkludere grunnleggerne, ledelsen, og andre sentrale medlemmer. Highlight deres ekspertise, erfaring, og personlige dedikasjon til bedriftens suksess.

Marian

Daglig leder

Vi samarbeider med 
Redd Barna

Det er svært viktig for oss i Mann&bil å ta ansvar for det samfunnet vi virker i. Vår oppfatning er at et slikt ansvar må trekkes ut over vår kjernevirksomhet. Vi samarbeider med Redd Barna og donerer 10% av hvert oppdrag til Redd Barnas arbeid for å sikre at barn overlever, lærer og er trygge.

Ditt personlige transportfirma

Lær mer om våre tjenester

Når du velger Mann&Bil, velger du mer enn bare en transporttjeneste. Du velger en partner som forstår viktigheten av pålitelighet, bærekraft og eksepsjonell kundeservice. La oss vise deg hva det betyr å ha en transportløsning som virkelig holder det den lover – hvor en avtale alltid er en avtale, og dine behov settes først.

Uansett om det er for flytting av hjemmet, kontoret, eller spesialtransport, står vårt team klare til å hjelpe deg med dine behov. Send oss en forespørsel i dag, og opplev forskjellen med Mann&Bil.

Skroll til toppen