Trygt, Fleksibelt og Tilgjengelig Når Du Trenger Det

Sikker Lagring med Mann&Bil

Mann&Bil tilbyr skreddersydde lagringsløsninger for både private og bedrifter. Våre sikre og moderne lagringsfasiliteter er designet for å gi deg ro i sinnet, enten du trenger kort- eller langsiktig lagring.

Ditt personlige transportfirma

Om våre lagringstjenester

 • Personlig lagring: Ideell for møbler, sesongmessige gjenstander, eller mellom flytting.

 • Bedriftslagring: Perfekt for dokumenter, lageroverskudd, eller utstyr.

 • Spesialisert lagring: Sikker lagring av verdigjenstander som kunst og antikviteter.

 • Tilgang: Tilgang til dine lagrede gjenstander når du trenger det, med fleksible åpningstider.
Ditt personlige transportfirma

En personlig berøring i alt vi gjør

I en verden som stadig beveger seg mot full automatisering, skiller Mann&Bil seg ut ved å bevare det menneskelige elementet i våre tjenester. Vi tror på kraften av personlig service og den forskjellen det kan gjøre i din opplevelse. Vårt dedikerte og vennlige mannskap er kjernen i vår virksomhet, alltid klar til å tilby den hjelpen og støtten du trenger.

Fra øyeblikket du kontakter oss, gjennom hele lagringsprosessen, vil du oppleve Mann&Bils unike tilnærming til kundeservice. Vi er her for å assistere med bæring, innebæring, og utebæring av dine ting, forsikre oss om at hver interaksjon er så enkel og behagelig som mulig for deg. Vårt team er ikke bare ansvarlig for å flytte dine eiendeler; de er opplært til å gi råd om hvordan du kan utnytte lagringsplassen best mulig, stable dine eiendeler riktig, og sørge for at alt du oppbevarer hos oss er trygt og tilgjengelig.

Hos Mann&Bil er «personlig service» mer enn bare et slagord; det er måten vi driver vår virksomhet på. Det er vår tro at ekte menneskelig interaksjon bidrar til å bygge tillit, forståelse, og til slutt, en bedre serviceopplevelse for deg. La oss vise deg hvordan vår menneskelige touch kan gjøre en forskjell i din lagringsløsning.

Ditt personlige transportfirma

Vi tilbyr transparent og rimelig prising

Hos Mann&Bil forstår vi viktigheten av å tilby våre kunder verdi for pengene, uten å gå på kompromiss med kvaliteten på tjenestene. Vår prisstruktur er designet for å være både rettferdig og gjennomsiktig, slik at du kan planlegge med klarhet og tillit.

Fra kun 349,- per kvadratmeter, tilbyr vi fleksible lagringsløsninger som passer dine spesifikke behov – enten du trenger kortvarig oppbevaring under en flytteprosess, eller langvarig lagring for dine verdifulle eiendeler. Våre priser inkluderer full tilgang til alle våre sikkerhetsfunksjoner, inkludert overvåket område, fjernstyrt portsystem, og forsikring for alle dine gjenstander.

Ingen skjulte kostnader: Med Mann&Bil kan du være sikker på at det ikke kommer noen overraskelser. Prisen du ser, er prisen du betaler.

Skreddersydd tilbud: Vi forstår at alle har unike behov. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud basert på dine spesifikke krav til lagringsplass og varighet.

Ditt personlige transportfirma

Vår forpliktelse til sikkerhet

Sikkerheten til dine eiendeler er vår høyeste prioritet hos Mann&Bil. Vi forstår viktigheten av å beskytte det du verdsetter mest, og har derfor implementert toppmoderne sikkerhetstiltak for å gi deg ro i sinnet. Våre lagringsfasiliteter er utstyrt med følgende sikkerhetsfunksjoner:

 • Området er Overvåket: Hele vårt lagringsområde er kontinuerlig overvåket med avanserte sikkerhetskameraer, sikrer at dine eiendeler er under konstant tilsyn.

 • Fjernstyrt Portsystem: Tilgang til våre fasiliteter er sikret med et fjernstyrt portsystem, som gir sikker, men samtidig fleksibel tilgang for våre kunder. Bare autoriserte personer har tilgang, og systemet gir oss full kontroll over hvem som kommer inn og ut til enhver tid.

 • Alle Ting er Forsikret: For å gi ytterligere trygghet, er alle lagrede eiendeler forsikret mens de oppbevares i våre fasiliteter. Dette betyr at du kan føle deg trygg på at dine verdisaker er beskyttet mot uforutsette hendelser.

Hos Mann&Bil går vi utover det vanlige for å sikre at alt fra dine personlige minner til forretningskritiske dokumenter er trygt oppbevart. Vår forpliktelse til sikkerhet reflekteres i hvert ledd av vår service, fra nøye utvalgt og opplært personell til vår investering i de nyeste sikkerhetsteknologiene. Opplev forskjellen med Mann&Bil – hvor sikkerheten til dine eiendeler alltid kommer først.

Ditt personlige transportfirma

Forpliktet til miljøet

I hjertet av Mann&Bil ligger en dyp forpliktelse til ikke bare å tjene våre kunder, men også til å beskytte vår planet. Vi er stolte over å implementere bærekraftige praksiser i alle ledd av vår virksomhet, fra energieffektiv drift av våre lagringsfasiliteter til ansvarlig håndtering av ressurser og avfall. Vår miljøvennlige tilnærming inkluderer:

 • Grønn Energi: Bruk av fornybar energi der det er mulig, for å drive våre fasiliteter.

 • Reduksjon av Karbonavtrykk: Optimalisering av transportruter for å minimere drivstofforbruk og utslipp.

 • Gjenbruk og Resirkulering: Oppmuntring til gjenbruk av emballasjematerialer og ansvarlig avfallshåndtering for å redusere avfall.

 • Miljøvennlige Materialer: Valg av bærekraftige og resirkulerbare materialer i vår emballasje og ved oppbygging av lagringsenheter.

Ved å velge Mann&Bil for dine lagrings- og transportbehov, blir du også en del av denne viktige innsatsen for en grønnere fremtid. Sammen kan vi gjøre en forskjell, en boks, en flytting, og en transport om gangen.

Flere grunner til å velge Mann&Bil for lagring?

Vi er fleksible og presise

Hos Mann&Bil tilpasser vi oss dine unike behov med skreddersydde løsninger, og vi leverer alltid tjenestene våre til avtalt tid. Vår fleksibilitet og presisjon sikrer en smidig og bekymringsfri opplevelse.

Vi er profesjonelle og har utdanning innenfor faget

Vårt team er ikke bare lidenskapelig opptatt av transport og logistikk; vi er også høyt kvalifiserte, med formell utdanning og omfattende trening i faget. Dette sikrer topp kvalitet på alle tjenestene vi tilbyr.

Vi jobber lokalt og nært

Mann&Bil er stolt over å være din lokale transportpartner. Vi kjenner vårt område ut og inn, noe som gjør oss i stand til å levere effektive og personlige tjenester, akkurat der du trenger oss.

Vi samarbeider med Redd Barna

Det er svært viktig for oss i Mann&bil å ta ansvar for det samfunnet vi virker i. Vår oppfatning er at et slikt ansvar må trekkes ut over vår kjernevirksomhet. Vi samarbeider med Redd Barna og donerer 10% av hvert oppdrag til Redd Barnas arbeid for å sikre at barn overlever, lærer og er trygge.

Bestill din lagringsløsning

Er du klar for å sikre dine verdifulle eiendeler med Mann&Bils toppmoderne lagringstjenester? Ikke vent lenger! Ta det første steget mot en sikker og bekymringsfri oppbevaring av dine gjenstander ved å bestille din lagringsløsning i dag. Med vårt overvåkede område, avanserte sikkerhetssystemer, og forsikring for alle gjenstander, kan du hvile lett, vitende om at dine eiendeler er i de beste hender. Kontakt oss nå for å finne den perfekte lagringsløsningen som passer dine behov.

Skroll til toppen