Enkel, Sikker og Effektiv Flytteopplevelse

Profesjonell Flytting med Mann&Bil

Enten du flytter lokalt eller over lange avstander, tilbyr Mann&Bil en skreddersydd flyttetjeneste som ivaretar hver eneste detalj.

Våre flyttetjenester

 1. Bedriftsflytting: Vår bedriftsflytting sikrer minimal forstyrrelse av daglige operasjoner. Vi planlegger og koordinerer hver detalj, fra demontering av kontorutstyr til omorganisering på den nye lokasjonen.

 2. Pakking og utpakking: Vårt team av profesjonelle pakkere sørger for at dine eiendeler er trygt pakket, merket, og klare for transport. Vi tilbyr også utpakkingstjenester for en komplett flytteopplevelse.

 3. Pianoflytting: Flytting av piano krever spesialkunnskap og utstyr. Våre eksperter håndterer ditt instrument med den ytterste forsiktighet.

 4. Montering og demontering: Vi tilbyr montering og demontering av møbler for å gjøre flytteprosessen så effektiv som mulig.

Hvordan fungerer vår prosess?

Du bestiller transport

Bestill transport enkelt direkte på nettsiden eller via e-post

Får tilbud på e-post

Kort tid etter bestilling vil du motta en e-post med pristilbud

Venter på at pakken kommer trygt frem

Len deg tilbake og vent på at pakken fraktes trygt frem til destinasjonen

Kjekt å vite ved flytte

Hvor tidlig man må være ute når man skal flytte avhenger av hvor langt man skal flytte. Skal man flytte internt i samme by kan det være tilstrekkelig å bestille flytting et par uker før flyttingen skal skje. Skal du derimot flytte f.eks fra Nord-Norge til Sør-Norge bør du ha inne en bestilling ca. en mnd før flyttingen skal utføres. Ved flytting til/fra utlandet anbefaler vi at du er enda tidligere ute.

 • Du bør ha sikker lagringsplass for innbo og møbler før selve flyttingen.
 • Skal du pakke inventar selv kan du ta kontakt med oss for pakkematerialer.
 • Hvordan skal eventuelle husdyr trasnporteres?
 • Trenger du å organisere plass/parkering til flyttebilen?
 • Husk å melde flytting i offentlige etater, post, forsikring, skoler og banker etc.
 • Finn alle nøkler og kopier til husstanden og til eventuell utleiebolig.
 • Har du andre eiendeler stående på andre lager, plasser og instutisjoner?
 • Gjør det enklere å bære ved å ha små esker for tunge ting og større esker for lette ting. Ca 25 kg pr eske er foretrukket.
 • Gjør eskene stabile ved å fylle dem mest mulig opp.
 • I forhold til stabling i flyttebil og plassering i riktig rom ved ny bolig, bør eskene merkes så godt som mulig med hva de inneholder.
 • Prøv å unngå gjenstander som tåler ulike mendger belastning i samme eske slik som glass og bøker – disse bør ikke være i samme eske.
 • Husk også å merke etsende/brannfarlige stoffer godt. Disse bør ikke pakkes sammen med det andre flyttegodset pga forsikringsmessige forhold og ikke minst mulighet for søl.
 • Bruk tape for å lukke igjen eskene. Bruk ikke esker som ikke har lokk.
 • Pakk alltid eskene slik at de ikke blir for fulle og får en ujevn topp, da er de vanskeligere å stable.
 • Klær tar mye plass og kan heller pakkes i et dobbelt lag med søppelsekker slik at de har mindre sjanse til å ramle ut ved hull.

Bor du i utlandet og skal flytte til Norge trenger du disse dokumenter klare:

 • Innførselsskjema for flyttegods til Norge
 • Kopi av passet ditt/deres
 • Inventarliste/Last

 

Husk også at du må melde flytting i folkeregisteret.

Linker til skjema og tjenester:

BÆREKRAFTIG OG PROBLEMFRI FLYTTING

Oppdag Flyttekassen

En engasjerende beskrivelse som fremhever hovedfordelene ved Flyttekassen, som f.eks. «Gjør flytteprosessen sømløs med våre robuste, miljøvennlige flyttekasser. Gratis levering og henting!

Våre kunder er fornøyde!

Du bør velge oss først og fremst fordi vi er et profesjonelt og seriøst flyttebyrå som alltid setter kunden i sentrum, men også fordi vi er lidenskapelig opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Dette gjør vi blant annet ved å gi flere mennesker jobb muligheter og et trygt arbeidsmiljø, og ved å være miljøbevisste.

Effektiv og hyggelig flytting fra Stavanger helt til Finnøy. Alt ble godt håndtert og sikret. Flytteprosessen ble en stressfri og god opplevelse! Kan absolutt anbefale mann og bil.

314359055_10167053339700486_8225905107969596404_n-e1707915721247.jpg

Pia Dahl

Takk for en effektiv og super profesjonell flytting! Jeg skal anbefale ditt firma på det varmeste. Vennlig hilsen, Knut G

32722994_1691776034277904_3752450383201435648_n.jpg

Knut Andreas Grimstad

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort ifb av flytting. God pris, veldig hyggelige folk, profesjonelle, effektive og forsiktige. Veldig enkelt å kommunisere med daglig leder. God service! Vi er svært fornøyd! Anbefales!

278578241_10159850625881101_1023414182958893355_n.jpg

Marie Valdal Tømmerås

Kjempeservice! Effektive og hyggelige folk, anbefales på det sterkeste👍🏻

234600678_10159227750001675_4039075262159572461_n.jpg

Tordis Winstrup

Fantastiske personer så hjalp meg med å flytte fra stavanger til bergen 🙂 virkelig flinke folk! anbefales på det sterkeste!

unnamed.png

Renate Loise

Takket være tipptopp service i alle ledd, ble flytting fra Stavanger til Stord utført raskt og problemfritt. Super kommunikasjon, samarbeidsvillige, effektive og 100% pålitelige! Jeg anbefaler Mannogbil på det varmeste når du trenger hjelp til flytting!
unnamed-1.png

Kirsti Nome

Vår forpliktelse til bærekraft og ansvar

I Mann&Bil er bærekraft og ansvarlighet ikke bare buzzord; de er kjernen i vår forretningsfilosofi. Vi forplikter oss til å gjøre en positiv forskjell i samfunnet og miljøet gjennom hver handling vi utfører og hvert valg vi tar. Vår tilnærming til bærekraft og ansvar reflekteres i alle aspekter av vår virksomhet, fra hvordan vi driver våre kjøretøy til hvordan vi håndterer avfall.

Redusere Tomgang: Vi tar aktive skritt for å sikre at våre kjøretøy ikke kjører på tomgang unødvendig. Ved å redusere tomgangstid bidrar vi til å kutte ned på unødvendige CO2-utslipp og minimere vårt karbonavtrykk. Våre sjåfører er opplært til å være miljøbevisste i alle ledd av transportprosessen, noe som sikrer en mer bærekraftig drift.

Ansvarlig Avfallshåndtering: I Mann&Bil forstår vi viktigheten av å ta hånd om avfall på en ansvarlig måte. Vi følger strenge retningslinjer for avfallshåndtering for å sikre at alle materialer blir sortert, resirkulert eller avhendet på en måte som beskytter miljøet. Vårt mål er ikke bare å redusere avfall, men også å fremme gjenbruk og resirkulering der det er mulig.

Partnerskap for Planeten: Vårt engasjement for bærekraft strekker seg utover vår egen virksomhet. Vi søker aktivt partnerskap med leverandører, kunder og samfunnet for å fremme bærekraftige praksiser og drive kollektiv forandring. Gjennom samarbeid kan vi oppnå større innvirkning og arbeide mot en grønnere og mer ansvarlig fremtid.

Ved å velge Mann&Bil, støtter du en bedrift som tar bærekraft og ansvar på alvor. Vi er dedikert til å levere tjenester av høy kvalitet samtidig som vi tar vare på planeten vår og samfunnet rundt oss. La oss sammen jobbe mot en mer bærekraftig og ansvarlig måte å flytte og transportere på.

_DSC8888-Edit

Hvorfor velge Mann&Bil?

Vi er fleksible og presise

Hos Mann&Bil tilpasser vi oss dine unike behov med skreddersydde løsninger, og vi leverer alltid tjenestene våre til avtalt tid. Vår fleksibilitet og presisjon sikrer en smidig og bekymringsfri opplevelse.

Vi er profesjonelle og har utdanning innenfor faget

Vårt team er ikke bare lidenskapelig opptatt av transport og logistikk; vi er også høyt kvalifiserte, med formell utdanning og omfattende trening i faget. Dette sikrer topp kvalitet på alle tjenestene vi tilbyr.

Vi jobber lokalt og nært

Mann&Bil er stolt over å være din lokale transportpartner. Vi kjenner vårt område ut og inn, noe som gjør oss i stand til å levere effektive og personlige tjenester, akkurat der du trenger oss.

Vi samarbeider med Redd Barna

Det er svært viktig for oss i Mann&bil å ta ansvar for det samfunnet vi virker i. Vår oppfatning er at et slikt ansvar må trekkes ut over vår kjernevirksomhet. Vi samarbeider med Redd Barna og donerer 10% av hvert oppdrag til Redd Barnas arbeid for å sikre at barn overlever, lærer og er trygge.

Klar for en smidig flytteopplevelse?

Er du klar for å oppleve flytting uten stress og bekymringer? Mann&Bil står klare til å gjøre din flytteprosess så smidig og effektiv som mulig. Med vårt erfarne team, tilpassede tjenester, og forpliktelse til kvalitet, kan du være trygg på at dine eiendeler er i de beste hender. Ta det første steget mot en bekymringsfri flytting i dag.

Skroll til toppen